D&T Communications is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op retail en hospitality. Vanuit Gouda sturen wij verschillende partners aan door heel Europa die dagelijks werk voor ons verrichten bij diverse klanten.
Voor onze vestiging in Gouda zijn we opzoek naar een:

Data-/Service monteur

Door toename van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een Monteur data- en telecom installaties. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het doelmatig monteren van installaties op het gebied van koper en telecom installaties. Je zult zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaan. Je gaat op projectmatige basis aan de slag op onze projecten, de werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden bij winkels en hotels, maar ook kantoren. De werkzaamheden betreffen aanleg, dan wel onderhoud van datanetwerken. Daarbij kun je denken aan buizen en kabelgoten monteren, kabels leggen, verbindingen testen e.d. en het afmonteren van connectoren en van patchkasten. Ook het installeren/ programmeren van WiFi accesspoints, kassa’s, IP Camera en audio/ video systemen zullen tot de bezigheden behoren. Gezien wij veel klanten hebben met veel locaties door heel europa zal er regelmatig moeten worden gereisd naar het buitenland. Normalitier is zo’n verblijf minder dan 3 dagen en zal altijd alles voor je worden geregeld om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zoeken daarom iemand die graag onderweg is, vindingrijk en zelfstandig.

Wat bieden wij jou?

Een goede salariëring afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Een auto, telefoon en laptop zullen tot je beschikking staan alsmede al het werkgerelateerde gereedschap wat je nodig zult hebben.

Functie-eisen:
Kennis van UTP, FTP en STP netwerken
Kennis routers, switches en WiFi apparatuur.
Algemene kennis van computers en software
Ervaring als datamonteur (wenselijk)
Kennis van de installatievoorschriften voor datanetwerken
Je beschikt over een rijbewijs B
Je bent woonachtig in de omgeving Gouda en per direct fulltime beschikbaar
Je bent bereid in het buitenland te werken
Je bent de Engelse taal machtig
Geen 9 tot 5 mentaliteit. Werktijden kunnen verschillen.

Competenties:
Nauwkeurig
Representatief
Klant- en servicegericht
Communicatief
Sociaal vaardig
Creatief
Gemotiveerd
Leergierig
Zelfstandig

Zie jij jezelf als zelfstandig Monteur data- en telecom netwerken werken in een gedreven enthousiast en ambitieus team? Reageer dan snel. Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar Tim Achterberg op vacature@d-tservices.nl