In 2007 zijn wij gestart met het aanbieden van bekabeling werkzaamheden aan de grote IT bedrijven. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround IT bedrijf.

Onder het mom van ‘uw klanten blijven uw klanten’ en onze professionele aanpak hebben wij een plekje in de markt veroverd die ons in staat stelt om onder verschillende vlaggen onze dienstverlening te kunnen voortzetten.

In samenwerking met partners en leveranciers bieden we ook totale netwerk oplossingen aan voor het MKB, Hospitality en retail in binnen en buitenland.  Zo beschikken wij over uitstekende partners in all Europese landen waardoor wij onze klanten met verschillende locaties in Europa zo snel en goedkoop mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook hebben wij inmiddels een uitstekend partner netwerk in Azië opgebouwd.

Wij hebben de ruime hands-on ervaring in het analyseren, troubleshooting van problemen en verbeteringen aanbrengen in (complexe) netwerken en installaties.

Door onze lage prijzen, hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid zijn wij in staat geweest tal van projecten positief en tot ieders tevredenheid uit te voeren en diverse bedrijven aan ons te binden.